Mor Havuç Tozunu online sanal market mağazamız www.ingro.com.tr üzerinden 7/24 satın alabilirsiniz.
Mor Havuç Tozu Nedir?
Mor Havuç köklerinin ekstraksiyonu ile elde edilen saf antosiyanin yüksek teknolojik işlemlerden geçmesiyle elde edilen toz halidir.
Mor Havuç Tozu Nasıl Yapılır?
Mor havuç tozu doğada bulunan meyvelere renk veren antosiyanin adlı pigmentin moleküler saflaştırılması ile elde edilen bir üründür. Mor meyve ve sebzelerin ekstraksiyonu ile elde edilen saf antosiyanin yüksek teknolojik işlemlerden geçerek tüm gıdalara eklenebilir. Ham meyvedeki halinden daha fazla yarar ve koruyuculuk kazanmış bir forma dönüşmüş olur.
%100 doğal içeriğe sahiptir ve ülkemiz kaynaklarından elde edilen meyve özlerinden oluşturulmuştur.
Mor Havuç Tozu Özelliklerinin Beslenmeye Katkıları Nelerdir?
Mor havuç güçlü bir antioksidandır
Vitamin ve mineral deposudur Lif, potasyum, manganez, antosiyanin, oksidatif, C, B, A vitaminlerini içerir
Havuç tozunun da tüketildiğinde aynı faydaları göstermesi beklenir.
Mor Havuç Tozunu Kimler Kullanabilir?
Çölyak hastaları
Glütensiz beslenenler
Sağlıklı ve doğal beslenmek isteyenler
Veganlar
Mutfağında renkli tarifler denemeyi sevenler
Mor Havuç Tozu Kullanım Alanları:
Yapacağınız hamur işi tariflerinde doğal katkısız renklendirici olarak kullanabilirsiniz. Kırmızı makarnalar, pastalar yapabilir, süt ürünlerine karıştırarak tüketebilirsiniz. Mor Havuç tozu gıdalarınızda herhangi bir tat veya koku oluşturmaz.
Mor Havuç Tozu Saklama Koşulları:
Güneşten ve sıcaktan koruyun. Serin, rutubetsiz ve kokusuz yerde muhafaza edildiğinde 12 ay dayanacaktır.
100 gram İçin Besin Değerleri | |
Enerji kcal/kj |
284 |
Yağ (g) |
2,5 |
Doymuş Yağ (g) |
0,1 |
Karbonhidrat(g) |
55,8 |
Şekerler (g) |
1,3 |
Lif (g) |
14,2 |
Protein (g) |
27,5 |
Tuz (g) |
0,2 |